kurkista galleriaan


Sunnuntai-aamun rento dokumentaarinen perhekuvaus kauniissa Punavuorelaiskodissa.


Valokuvaus omassa kodissa on uusi musta! Tule mukaani kurkistamaan kiireettömän vapaapäivän viettoon urbaanin kauniissa jugendkodissa Helsingin Punavuoressa.

Ps. Voit myös osallistua kuvauslahjakortin arvontaan kommentoimalla millainen olisi sinun unelmiesi dokumentaarinen kuvaus sivun alaosasta löytyvässä kommenttikentässä!

Isän kädet ja lapsen jalat mustavalkokuvassa
Kerrostalojen kattoja Punavuoressa

 


dokumentaarinen perhekuvaus kotona

Valonsäteitä kattojen yllä, kiireetöntä yhdessäoloa & villiä painia.


Tämä galleria on yksi minun viime aikojen suosikeistani, ja näyttää ihanasti kuinka hyvin oma koti toimii dokumentaarisella tyylillä kuvatessa. Oman kodin fiilistä ja rentoutta ei vaan ikinä saa ihan samalla tavalla luotua studiossa. Minulle oli suuri oivallus ymmärtää omien lasten kautta etten ole äiti, joka tahtoo virallisia, aseteltuja potretteja lapsistani lipaston päälle, vaan kuvia joissa näkyy oikeita muistoja, elämää.


Kaikki lempikuvani omasta perheestäni ovat pieniä silmänräpäyksiä hetkistä, jotka olisivat muutoin unohtuneet. Aviomieheni väsyneet silmät, kun hän syöttää synnytyslaitokselta palattuamme vastasyntynyttä vauvaa tuttipullolla aamun hiljaisessa valossa tai mummilan takapihalla vilistävät pienet paljaat varpaat, joiden väleihin on jäänyt vastaleikattua ruohoa.


Tämä on saanut minut ajattelemaan koko kuvausprosessini uusiksi viimeisen vuoden aikana, ja näkyy vahvasti myös tämän kuvauksen toteutuksessa ja tunnelmassa. Kun tilanteet, eleet, ilmeet ovat aitoja ja myös kuvausympäristö kuvastaa meitä sen sijaan että olisi kaikille sama, voimme kertoa kuvilla pienen tarinan ajasta josta tulee silmänräpäyksessä muisto. Vangita palan elämää.

 Urbaaneja kotitarinoita


Kuvaus omassa kodissa voi pitää sisällään ihan mitä vain teille ominaista kivaa tekemistä. Ihan vaan laatuaikaa yhdessä. Voidaan löhöillä, pitää brunssi olkkarin lattialla, lueskella, painia, pelata lautapelejä tai vaikka leipoa tai taiteilla. Juttuja joita tekisitte muutenkin mielellänne yhdessä, koostettuna kuvalliseksi tarinaksi joka näyttää ja tuntuu teiltä.


Tämän gallerian kuvissa ei ole mitään sen suurempaa ohjelmaa, vain aikaa yhdessä. Joskus meille jatkuvan kiireen keskellä eläville se onkin lopulta se kaikkein arvokkain juttu.


Kesäsesongin aikana perhekuvauksia kuvataan paljon yhteisinä retkinä johonkin teille rakkaaseen miljööseen. Syksyn viilentyessä on taas aika kaivaa kynttilät ja viltit esiin ja käpertyä oman kodin turvaan.


Nyt tahtoisin kuulla millainen teidän kotitarinanne voisi olla? Käy kommentoimassa sivun alaosan viestikenttään ja olet mukana kuvauslahjakortin arvonnassa.


Arvon kaikkien kommentin jättäneiden kesken kuvauslahjakortin syksy/talvisesongille 2023. Lahjakortti pitää sisällään kiireettömän kuvauksen sekä 10 valmista kuvaa. Sinulla on aikaa osallistua 14.7. saakka, jonka jälkeen olen voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä sähköpostitse.


Ihanaa juhannusta murut!!

Millaisen päivän elämästäsi tahtoisit taltioida?Kerro viestikentässä unelmiesi kuvauksesta, ja olet mukana kuvauslahjakortin arvonnassa syksy/talvisesongille 2023!


Lahjakortti pitää sisällään kuvauksen sekä valmista 10 kuvaa sähköisessä galleriassa. Lahjakortin voit käyttää perhe-, odotus, pari, boudoir tai henkilökuvaukseen.

Sinulla on aikaa osallistua 14.7.2023- saakka, jonka jälkeen otan arvonnan voittajaan yhteyttä sähköpostitse!

Onnea arvontaan!

Mustavalkoinen valokuva rappukäytävästä
Perhekuva jossa on lapset jalat ja isän kasvot
Perhe makoilee sohvalla
Talojen kattoja Punavuoressa
Isä lennättää lasta mustavalkokuvassa
Lapsi katsoo kameraan
Äiti ja lapset ikkunalaudalla
Lapsen jalat sohvalla
Kultainen tarjoilukärry
Dokumentaarinen perhevalokuva
Perheen jalat sohvalla
Nainen lukemassa lehteä sohvalla
Mustavalkoinen valokuva äidistä ja lapsesta
Valokuva leikkivästä lapsesta
Pieni tyttö katsoo kameraan
Lapsi äidin reppuselässä
tule moikkaamaan minua instagramissa!
@anitavartiainen