Teidän näköisenne perhekuvaus. Helsingissä tai melkein missä vain.


jotta muistaisimme aina

Villi, vapaa ja yllätyksellinen.

Juuri kuten elämä on. Aito elämä sisältää ne hetket jotka tahdomme muistaa vielä vanhoinakin.


Perhekuvaus saatavilla nyt myös kuvauslahjakorttina.Perhekuvauksiin ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, vastasyntyneestä teiniin. Kaikenlaiset perheet, kaikilla kokoonpanoilla. Kuvaus voi olla myös vanhemman ja lapsen yhteinen kuvaus tai motherhoodkuvaus, sinä päätät!


Tyylini kuvata perheitä on hyvin dokumentaarinen, välitön ja aitoja tilanteita mahdollistava. Voit ajatella kuvauksen ennemmin rentona ajanviettona ja uusien muistojen luomisena perheen kesken, kuin poseeraamisena kameralle. Olen kuvauksissa kuitenkin apunanne koko ajan, ohjaten tilanteita toiminnallisuuden kautta, joten ette jää kuvaustilanteessa missään kohtaa yksin.


Kun kuvaus ei ole liian aseteltua, meillä on mahdollisuus ikuistaa juuri ne aidot hetket ja pienet yksityiskohdat jotka kertovat tarinaa teistä ja tästä ajanjaksosta elämässänne. Ilmeet, eleet, leikit, halaukset, ne jutut jotka tekevät meistä meidät ja jotka haluat muistaa vuosikymmenten päästä. Yllättävistä tilanteista syntyvät usein juuri ne suosikkikuvat jotka kestävät aikaa ja ihastuttavat ja liikuttavat vuodesta toiseen.OLEN LGBTQIA+ ALLY JA MINULLE ON TÄRKEÄÄ JUHLISTAA KAIKKIa perheitä TASA-ARVOISESTI. NOUDATAN AINA KUVATESSANI TURVALLISEN TILAN PERIAATTEITA.


pienten hetkien taika
Perhekuvaus kotona Helsingissä

 

En aseta kuvauksille koskaan tarkkoja aikarajoja, sillä en tahdo että kuvaustilanteessa on kiire minnekään. Kun olonne on rento voitte keskittyä täysillä tärkeimpään; toisiinne ja päivästä nauttimiseen.

 

Perhekuvaus rannalla, Helsinki


Olisiko teidän perhekuvauksenne dokumentti hitaasta viikonloppuaamusta kotona, kesäinen retki rannalle tai saareen vai kiireetön perheen yhteinen hetki jossakin ihan muualla?Lapsi katsoo kameraan motherhoodkuvauksessa studiolla
Perhe yhdessä sohvalla perhekuvauksessa


Tekstilogo Anita Vartiainen urbaani valokuvaaja Helsinki
Lapsi äidin hartioilla mustavalkoisessa valokuvassa
Lapsi kiipeää penkille
Äiti suukottaa lapsen poskea lähikuvassa
Perhe valokuvassa olohuoneessa
Äiti halaa vauvaa kadullla mustavalkoisessa valokuvassa
Lapsi nostaa kädet ilmaan kukkien keskellä
Isä ja poika nauravat valokuvassa
Lapsi hiekkarannalla ilta-auringossa
Sisaruskuvaus Helsinki
Dokumentaarinen perhekuvaus
Perhekuva jossa näkyy lapsen silmä isän käsien takaa
Lapsi köynnösten ympäröimällä penkillä
Lapsi ja isä sängyllä
Pieni lapsi katsoo kameraan nojaten äidin polveen
Mustavalkoinen perhekuva ikkunan edessä

Follow me on Instagram
@anitavartiainen
logo Urban Stories
kirjoitettu logo Anita Vartiainen